Dé 6 succesfactoren voor Klanthousiasme.

Like & Win-actie juli 2017.

Herken je dit als retailer?

Er wordt te vaak gekeken naar zaken die niet goed gaan, terwijl veel meer geleerd kan worden van zaken die wél goed gaan. Daar ligt de basis voor het succes. Acteren en coachen op pluspunten geeft veel meer energie en resultaat. Iedereen krijgt toch liever complimenten dan klachten?

Klanthousiasme voelt positief en brengt een glimlach op het gezicht. Collega’s en klanten merken dat. Iedereen weet dat medewerkers die het naar hun zin hebben, beter presteren. Plezier is de basis voor Klanthousiast werken. Vreemd genoeg staat dat in weinig bedrijfs- en afdelingsplannen.

De titel van het boek geeft precies aan wat het doel is: je inspireren op het gebied van Klanthousiasme.

Like, win & laat je inspireren!

Wij geven gratis weg hét inspiratieboek voor Klanthousiasme. Het boek is opgebouwd uit zes succesfactoren voor Klanthousiasme. Iedere succesfactor bestaat uit meerdere verhalen. Net als een enthousiaste Klant, die heeft ook altijd een verhaal en vertelt de ervaring(en) graag door.

Maak nu kans op dit inspirerende boek door onze Facebook pagina en bijbehorend Facebook-bericht een ‘Like’ te geven.

Meer weten over de auteur Feike Cats? Klik hier

———————————————————————-

Informatie en actievoorwaarden:

  • Je kunt deelnemen aan deze actie door de pagina van easyPOS software én het bericht een ‘like’ te geven;
  • De prijs is “Het inspiratieboek voor Klanthousiasme” van Feike Cats klantgerichtheidsexpert;
  • Alle geïnteresseerde retailers mogen deelnemen aan deze Like & Win actie;
  • De winnaar wordt op dinsdag 8 augustus 2017 random gekozen uit alle Facebook likes (easyPOS pagina + bericht) geplaatst van dinsdag 11 juli t/m zondag 6 augustus 2017;
  • De winnaar ontvangt persoonlijk bericht;
  • Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan deze actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan easyPOS software.