Kassa software

Handige verkoopregistratie

Beschikbaar voor Windows, MacOS en Linux.

easyPOS kassa programma

Eenvoudig & betrouwbaar

Welkom bij easyPOS software. Al ruim 40 jaar leveren wij goede en betaalbare kassa software en kassasystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kassa software aan retail zoals winkels in mode, schoenen, sport, lingerie en lederwaren. Je kunt de kassa software kopen of kiezen voor kassa software op basis van een maandelijks abonnement.

Kassa software kopen

Kies voor de aanschaf van kassa software. Bij easyPOS software kun je de kassa software kopen. Installeer de kassasoftware op een Windows, Mac of Linux computer. Combineer deze kassa PC met een touchscreen, bonprinter, barcodescanner, kassa-lade, klantendisplay en je hebt een modern kassasysteem. Software updates en een ervaren supportteam zijn o.a. beschikbaar.

Kassa software abonnement

Kies voor kassa software op abonnement basis. Bij easyPOS software kun je een abonnement nemen op de kassa software. Installeer de kassasoftware op een Windows, Mac of Linux computer. Combineer deze kassa PC met een touchscreen, bonprinter, barcodescanner, kassa-lade, klantendisplay en je hebt een modern kassasysteem. Software updates en een ervaren supportteam zijn bij de abonnement prijs inbegrepen.

Kassa kopen

Een kassasysteem met kassa programma voor mode, schoenen, lingerie, sport of lederwaren.Wij bieden jou een kassasysteem met bijbehorende kassa software. Een passend en betaalbaar kassasysteem. Je kunt de kassa kopen. Het is ook mogelijk om een kassasysteem te gebruiken op abonnement basis.

Kassa abonnement (huur/koop)

Je kiest voor een kassa op abonnement basis (huur/koop). Het voordeel van een huur/koop kassa is de lage investeringsdrempel. Je gebruikt de kassa voor een klein maandbedrag. Het onderhoud van de kassa en hulp van onze supportdesk zijn inbegrepen bij het kassa abonnement.

Voor mode-, schoenen-, lingerie-, sportwinkels

Het kassa programma is speciaal ontwikkeld voor mode-, schoenen-, lingerie-, en sportwinkels. De kassa software is ruim 40 jaar geleden ontstaan.  Door de jaren heen is het kassa programma ontwikkeld tot een zeer uitgebreid kasregister zonder in te leveren op gebruiksvriendelijkheid. Iedere verkoper kan overweg met dit eenvoudig kassa programma.

Kassa systeem / POS systeem met software

Het kassa programma is te installeren op het kassa systeem. Dit kan een modulair POS systeem of een all-in-one POS systeem zijn.

Gratis kassa software testen

Test het kassaprogramma gratis en vrijblijvend door een demo aan te vragen (Klik hier). Na het verzenden van de aanvraag, ontvang je een e-mail met downloadlink in je inbox van het opgegeven e-mailadres. Download en installeer het demo kassaprogramma door te klikken op de link in de e-mail. Volg de instructies.