Partners

Partners.

En derde partijen.

Geïntegreerde betaaloplossing easyPOSsoftware en VX820 ITS

CCV is een prominente aanbieder van betaalautomaten met meer dan 137.000 klanten. Dit bedrijf levert al jaren kwalitatief hoogstaande betaalautomaten met een uitstekende dienstverlening.

easyPOS software is gecertificeerd om de geïntegreerde CCV betaalautomaat A35 ITS te leveren en installeren bij easyPOS kassa software. Voor onze klanten in Nederland en België kunnen wij deze automaten leveren. Ook de overige CCV betaalautomaten die over een kassa koppeling beschikken, kunnen aan easyPOS software gekoppeld worden.

Partnership: Silver Partner

www.ccv.nl


Blue Pebble partner

Blue Pebble is de online retail specialist voor vele easyPOS gebruikers. De unieke synergie tussen easyPOS software met Blue Pebble ontzorgt vele easyPOS gebruikers met wensen in online retail. Met name bij de ontwikkeling van professionele maatwerk webwinkels / webshops gekoppeld aan back-office easyVoras wordt veelvuldig een beroep gedaan op Blue Pebble. Ontdek hier het volledig portfolio

Partnership: Exclusive Partner

www.bluepebble.nl


Honeywell is een fabrikant van hardware voor datacollectie zoals handterminals en barcodescanners. Deze organisatie is een sterke speler in de markt voor automatische identificatie. Honeywell Scanning & Mobility is ontstaan uit de overnames van Hand Held Products (HHP), Metrologic Instruments, LXE en Intermec.

easyPOS software levert al jaren de Honeywell apparatuur en barcodescanners.

Partnership: Silver Partner

www.honeywellaidc.com


Kassakoppeling boekhoud software Twinfield

De online boekhoudsoftware van Twinfield is te koppelen met de kassa software van easyPOS software. Twinfield is een online boekhoudpakket, waarin accountants en ondernemers gemakkelijk kunnen samenwerken. Dagelijks werken wereldwijd honderdduizend accountants, boekhouders en ondernemers in de cloud met Twinfield.

Partnership: Certified Partner

Twinfield online boekhouden | Wolters Kluwer


easyPOS software partner Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans bedrijf uit Redmond in Washington. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten.

easyPOS software levert de volgende producten van Microsoft: Windows 10 besturingssystemen, Windows Server 2016 en VPS Server met Windows 2016, Microsoft Office Desktop versies, Microsoft Office 365 abonnementen, Microsoft Surface tablets / notebooks en computers.

Partnership: Partner

www.microsoft.com