Over easyPOS software

Over easyPOS software.

Dé winkelautomatisering voor fashion.

easyPOS software. In 1983 begonnen als het softwarebedrijf wat aan de wieg stond van het leveren van de eerste winkelautomatisering. Toen nog onder de naam Mutsaars Automatisering met DOS-software. Nu als easyPOS software. Een succesvol en gerenommeerd bedrijf dat behoort tot de top van winkelautomatisering in de fashionbranche. Inmiddels functioneren we met easyPOS software in het Windows en iOS tijdperk.

Om de beste te kunnen zijn, is één ding heel belangrijk:

samen hetzelfde doel nastreven. Gewoon onze klanten verwonderen. Op basis van 4 kernwaarden: betrokken, collegiaal, flexibel en gewoon, doen.

advies_easypos_women

 

Doelgericht.

easyPOS software.

We geven advies met verstand van zaken en we hebben een obsessieve focus op het doelgericht vinden van passende oplossingen op het gebied van multichannel winkelautomatisering.

Betrokken.

Dus samen en niet alleen.

Met het hele team van easyPOS’ers werken we samen keihard om onze klanten te verwonderen.

Collegiaal.

Eerlijk, open, direct.

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten met regelmatig contacten. Hierin staat een directe, open en eerlijke communicatie centraal.

Flexibel.

Durven veranderen.

Ons geheim is unieke ‘In-Huis’ ontwikkelde software! Er zijn ‘korte lijntjes’ tussen ons interne team met topprogrammeurs en klanten. Wij durven snel te veranderen en verwerken dagelijks  input van klanten in nieuwe updates.

Gewoon, doen.

Elke dag een beetje beter.

Wij zijn trots dat wij  onze software na 40 jaar nog steeds dagelijks naar een hoger niveau brengen. Probeer easyPOS software en je zult niet anders meer willen!

[sc_clients set=”referenties”]
[sc_news post_types=”scalia_news” style=”timeline” categories=”Tijdlijn”]