Peacock 's-Hertogenbosch

Bas Smits: "De totaaloplossing die werkt!"

Het bedrijf Peacock is al jaren een actief gebruiker van het easyVorasWindows programma. De heer Smits ziet een aantal verschillende voordelen die tot tevredenheid hebben geleid.

We zijn in 1998 gestart met ons bedrijf en hebben meteen gekozen voor de totaaloplossing van easyPOS software (destijds Mutsaars Automatisering). Zowel de easyVorasWindows software voor kantoor als de touch-kassa met easyPosWindows software zijn compleet met de apparatuur door easyPOS software geleverd.

Doordat zowel de software als hardware van één leverancier komt, hebben we voor de complete automatisering maar één aanspreekpunt en dit bespaart uiteraard veel tijd en we worden nooit van-het-kastje-naar-de-muur gestuurd.

Tijdens de start in 1998 zijn we begonnen met Voras serie-6 onder DOS echter sinds 2003 hebben we alles naar de nieuwste Windows software geüpgraded en werken we met moderne én up-to-date software.

Klantenkaarten zijn met easyRelatieWindows kinderspel
We werken al jaren met een klantenkaart, dit houdt in dat klanten over hun aankopen een spaarbedrag  opbouwen. Dit bedrag keren we 2 x per jaar uit aan de klanten middels een bonus-cheque die we versturen.

De klanten kunnen hun bonus-cheque verzilveren op nieuwe aankopen. We merken dat onze klanten dit zeer waarderen en dit alles leidt dan ook tot een goede klantenbinding, maar bovenal tot een stijging van de omzet.

We zijn ook zeer tevreden dat alle aankopen en spaarpunten volledig via de kassa geregistreerd en vastgehouden worden. We hebben er dan nauwelijks omkijken naar en kunnen ons volledig bezighouden met de winkel.

Ook op de kassabon kunnen de klanten hun gespaarde bedrag zien, zodat ze altijd goed op de hoogte zijn. Op kantoor en in de kassa kunnen we ook zien wat de klanten gekocht hebben en ze selectief benaderen op hun aankoopgedrag. Dit geeft ons een goed marketinginstrument om onze winkel mee aan te sturen.

Dit CRM programma (customer relation management) is eigenlijk een must voor een ondernemer van deze tijd.

Peacock casuals
peacock_logo
peacock8bewerkt_m_400
9 september 2016