Sturen op cijfers met easyVoras

Meer inzicht in overzichten door cursus

Op 18 juni jl. was er veel belangstelling voor de cursus Cijfers & Sturing. Ondernemers uit de fashionbranche kwamen naar het easyPOS kantoor in Schijndel. Hier kreeg men uitleg over de vele mogelijkheden, om daarna nog beter te kunnen werken met de retail-software. Alle deelnemers werken met easyVorasWindows. Dit voorraadprogramma is voor winkeliers met een modezaak zoals schoenwinkels, lederwarenzaken, sportzaken en winkels voor herenmode, damesmode, kindermode en ook bodyfashion.

Om te kunnen sturen op cijfers, is het belangrijk om informatie te verzamelen. Dit kan met easyVoras en door middel van overzichten weet je wat er in de winkel gebeurt, waar je over praat. Bepaal wat je wilt meten per dag, week, maand of seizoen. Daarnaast kun je ook andere informatiebronnen raadplegen. Je kunt jouw bedrijfsgegevens vergelijken met branchecijfers. Bekijk ook wat er in jouw woonplaats en regio gebeurt.

De overzichten zijn clickable zodat de managementinformatie gemakkelijk te bekijken is. De grafische weergave zorgt dat je in één oogopslag de resultaten ziet.  Verzamel al deze gegevens en breng er structuur in. Ook kun je gebruik maken van ERM, dit is een branchemonitor voor de zelfstandige retailer. Uiteindelijk kun je met de verzamelde informatie gericht bepalen wat de vervolgstappen zijn.

Cursus Cijfers & Sturing