Verrassing voor jubilaris easyPOS software.

Vic van Heeswijk 25 jaar in dienst.

Op 9 september werd Vic van Heeswijk door zijn medewerkers en familieleden verrast. Het 25-jarig jubileum van de algemeen directeur van easyPOS software in Schijndel was de aanleiding voor een feestelijk samenzijn. De jubilaris werd deze middag met felicitaties, speeches en cadeaus in het zonnetje gezet.

De jaren zijn voorbij gevlogen voor Vic van Heeswijk. Op 10 september 1991 begon hij als verkoopmedewerker bij Mutsaars Automatisering aan de Hoofdstraat in Schijndel. In 25 jaar is er veel veranderd.

Van Heeswijk, woonachtig in Veghel, begon na een studie in Antwerpen zijn loopbaan bij Rein Mutsaars. Met eigen software-ontwikkelaars en support-afdeling was het bedrijf sinds 1983 actief in de Nederlandse retail. De kassacomputers en programma’s voor voorraad- en klantenbeheer werden in de loop der jaren bij heel veel fashiongerelateerde MKB-ers geïnstalleerd. Dat sprak Vic van Heeswijk wel aan, hij had naast zijn IT-opleiding een mooie basiskennis opgedaan bij Ton Haen herenmode en Vervoort Schoenen in Veghel.

In juni 2002 verhuisde het bedrijf naar industrieterrein Duin in Schijndel. Er waren inmiddels 14 vaste medewerkers in dienst, die een mooie werkplek kregen in een nieuwbouw-pand met veel kantoor- en magazijnruimte. Directeur Rein Mutsaars ging zich voorbereiden op zijn pensioen, op 29 maart 2005 werd Vic van Heeswijk zijn opvolger.
Van Heeswijk heeft in ruim 11 jaar zijn stempel gedrukt op het Schijndelse automatiseringsbedrijf. Er zijn inmiddels 18 personen werkzaam. Ook voor stagiaires biedt easyPOS software veel leermogelijkheden.