Handterminals.

Bij ons ook te huur.

Inventariseren met een handterminal

Voor het inventariseren van de voorraad kunt u gebruik maken van een handterminal.

Wij bieden de mogelijkheid om een handterminal te huren. Hiervoor hebben wij een beperkt aantal  handterminals beschikbaar dus het is noodzakelijk om deze vooraf te reserveren. Wij adviseren om dit ruim op tijd te doen zodat u verzekerd ben van een handterminal in de gewenste periode. In de maanden december en januari kunt u maximaal 1 handterminal voor 1 week huren. In de andere maanden zal dit in overleg zijn en op basis van beschikbaarheid.

Voor het inventariseren van de voorraad heeft u onderstaande programmatuur nodig;

> Bekijk ook de instructievideo

Prijs verhuur:

€ 115,00 voor de eerste week en € 85,00 voor elke extra week. De genoemde prijzen zijn per handterminal en vrijblijvend excl. BTW.

Wat zenden wij u toe bij de huur van een handterminal:

  1. handterminal
  2. cradle, voeding en utp-kabel
  3. handleiding
  • Het gebruiksklaar maken van een handterminal duurt ca. 24 uur (met name het opladen van de handterminal neemt veel tijd in beslag)
  • De handterminal en toebehoren zullen door easyPOS software tijdig verstuurd worden zodat u op de gewenste datum kunt starten
  • Wij verwachten dat u de handterminal op de laatste dag van de huurperiode weer retour zendt naar easyPOS software. Het pakket dient aangetekend (= verzekerd) verzonden te worden.